Søger du en anlægsgartner Struer til at tage hånd om dit havearbejde? Hos Have- og Parkentreprenøren vil vi med glæde være dig behjælpelig med at komme i mål med dit projekt – uanset omfang og niveau af kompleksitet.

I løbet af de seneste år har vi håndteret en bred vifte af forskellige typer af opgaver i anlægsgartnerfaget, hvorved vi har høstet en hel masse erfaring. Denne erfaring vil vi med glæde bringe med videre i dit projekt, således du sikres et helt igennem fantastisk resultat.

Anlægsgartner StruerAnlægsgartner

– Eller ring til os nu på tlf. 23 31 13 91!

Forskellige typer af erhvervsservice udføres af Have- og Parkentreprenøren

Uanset om du søger anlægsgartner privat eller på vegne af din virksomhed, kan du trygt benytte dig af vores professionelle firma, der består af et kyndigt og erfarent hold af fagmænd. Vi tilbyder yderst veludført erhvervsservice, som du kan benytte dig af, hvis der er grønne områder ved institutionen eller hjemmet, der skal vedligeholdes. Det kunne eksempelvis være ved en skole, en børnehave, et plejehjem eller lignende, hvor haveområder ønskes pæne og rene. Udover denne service på de grønne områder, kan vi også være behjælpelige, når der falder sne, således parkeringspladsen og fortov ved klubben, idrætscenteret, plejehjemmet, skolen osv. holdes fri fra sne, så alle kan parkere uden problemer.

Anlægsgartner Struer af særdeles høj kvalitet til de bedste priser

Hos Have- og Parkentreprenøren får du det bedste tilbud på anlægsgartner Struer, da du kan være sikker på, at opgaverne udføres af allerhøjeste kvalitet af de erfarne og kyndige medarbejdere. Benytter du dig af os til vedligeholdelse af anlæg og grønne områder, kan du altid være sikker på, at det er udført af allerhøjeste kvalitet, da holdet af kompetente medarbejdere ved, hvorledes forskellige opgaver håndteres bedst muligt.

Det er mest favorabelt for dig at finde et firma, der udfører opgaverne bedst muligt til de bedst mulige priser, hvilket gøres hos Have- og Parkentreprenøren. Vi holder altid priserne særdeles konkurrencedygtige, således du får de bedste og skræddersyede priser til dig.

Arbejde for privatpersoner udføres også

Det er naturligvis ikke blot erhvervsservice og arbejde for virksomheder, som vi udfører. Har du et projekt i privaten, er du også mere end velkommen til at tage kontakt til os, da vi, uanset projektets omfang, står klar til at hjælpe dig.

For yderligere information – kontakt os endelig

Såfremt du ønsker at få yderligere informationer, besvaret spørgsmål eller rådgivning, kan du kontakte os for en ganske uforpligtende snak. Hvis du ønsker det, kan vi også indgå et tæt samarbejde og aftale, hvorledes din opgave håndteres bedst muligt, så både pris og udførsel er afstemt med dig og dine forventninger.

Anlægsgartner

– Eller ring til os nu på tlf. 23 31 13 91!

HAVE & PARK-
ENTREPRENØREN

–Haveanlæg & Etablering
af Jordvarme

Seneste nyheder