Haveanlæg – Midtjylland.

Få hjælp til din anlægsopgave hos Have & Parkentreprenøren. Hvis du skal have anlagt ny have eller renoveret den eksisterende, kan Have & Parkentreprenøren løse opgaven for dig. Jeg udfører haveanlæg med stor faglighed og kvalitetshåndværk for kunder i Midtjylland og klarer såvel græsetablering som beplantning. Uanset om du ønsker dig en brugshave eller prydhave, kan jeg hjælpe dig med at realisere dit haveprojekt, så du får netop den have, du går og drømmer om. Du er meget velkommen til at kontakte mig på 23 31 13 91 til en uforpligtende snak om dine idéer og ønsker til dit kommende haveprojekt.

Læs også Haveentreprenør og Grøn erhvervsservice

Mere om Have & Parkentreprenøren

Have & Parkentreprenøren tilbyder en grøn erhvervsservice for virksomheder, der ønsker en fleksibel pasnings- og vedligeholdelsesaftale for grønne udendørsarealer.

Haveentreprenør Michael Christensen udfører alt i haveanlæg og renovering af haver for private og erhvervskunder i Midtjylland. Have & Parkentreprenøren har desuden speciale i skånsom etablering af jordvarmeanlæg, der sikrer dig en stabil og miljøvenlig varmekilde.

Se også Referencer

Grøn erhvervsservice – Midtjylland

Anlæg, pleje og vedligeholdelse af grønne arealer udføres. Hvis virksomheden har brug for pasning og vedligeholdelse af de omgivende grønne områder, kan Have & Parkentreprenøren være behjælpelig. Haveentreprenør Michael Christensen tilbyder en grøn erhvervsservice med professionelt håndelag og fleksible aftalevilkår i fokus. Jeg udfører desuden etablering og omlægning af græsarealer for private og erhvervskunder i Midtjylland, og jeg påtager mig gerne særlige opgaver, når kunderne ønsker det. Ring til mig på 23 31 13 91 og hør mere om din virksomheds muligheder for en fast serviceaftale.

Læs også Haveentreprenør og Haveanlæg

HAVE & PARK-
ENTREPRENØREN

–Haveanlæg & Etablering
af Jordvarme

Seneste nyheder